Logga

Välkommen till en stund i livet där du ger dig själv, din hud och kropp den bästa behandling. Alltid med ekologiska och naturliga produkter.

Liselotte,
Diplomerad & Auktoriserad Hudterapeut

Exklusiva varumärken

Naturlig hudvård

Jag tror på att leva i harmoni med naturen och att använda mig av vad den har att erbjuda. Jag använder därför naturliga produkter, utan syntetiska tillsatser i mina behandlingar. För det, är din hud värd.  
 

> Naturbaserade produkter från biodynamiska odlingar, ekologiskt odlade eller vilt växande plantor.
> Hudvård som stödjer den egna normaliseringsprocessen och stärker hud som är i obalans.
> Dermatologiskt testade.
> Helt utan syntetiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen.
> Ej testade på djur. 

Tibetansk Facelift massage

Allt vi är med om i livet sätter sina spår. Spänningar och stress manifesteras i linjer, svullnad och rynkor. Med varsamma händer mjukar jag upp och ibland också trollar bort förargliga ålderstecken. I kombination med god hudvård kan jag med Tibetansk Facelift massage göra underverk utan att ta till kirurgiska eller andra radikala metoder.

Du kan se det som ett gympapass: uppvärmning, muskelträning, stretching, lymfstimulering och vila. Tibetansk Facelift är en behandlingsmetod som ger total avslappning där jag med lätta subtila rörelser arbetar mig in i vävnaden, detta verkar både på djupet och får igång blodcirkulationen. Det resulterar i ett öppet och avslappnat uttryck där blod och lymfa får flöda fritt i ett harmoniskt ansikte. Metoden hjälper dig att bli mera medveten om dina spänningar, som lättare kan åtgärdas innan dom sätter sig djupare.

 

Liselotte, Diplomerad & Auktoriserad Hudterapeut

Kunder berättar

Underbar, ekologisk hudvård. Fantastiska massagebehandlingar.
                              Carina-Maria Caur

Jag har gått på behandling hos Liselotte i flera år och främst då tagit den tibetanska ansiktsmassagen. Jag känner mig alltid "flera år" yngre .... Liselotte är väldigt duktig på det hon gör och jag kan varmt rekommendera hennes behandlingar till den som vill ha ett "minilyft" eller bara en stund avkoppling!
                                        Anna Elfverson

Har nu varit hos Liselotte och njutit av en helt underbar behandling. Fantastiskt för både kropp och själ. Jag kommer att fortsätta med detta, du är bäst!
                  Anne-Cathrine Thore Olsson

DELA GÄRNA

KONTAKT & BOKA
Liselottes Hud & Kroppsvård
Fryxellsgatan 15A
417 40 Göteborg

TEL: 0736-56 29 53 

FÖLJ LISELOTTES PÅ FACEBOOK