Logga

ESSE Probiotic Skincare

ESSE med levande probiotika

Esse Probiotic Skincare är ett sydafrikanskt märke som är först i världen med att lyckas tillsätta Levande Probiotika (goda bakterier) i hudvård. Genom att använda denna nya teknik så kan vi skapa resultat som är högre än vad som någonsin tidigare har kunnat uppnås. Detta både på kort och på lång sikt.

Den senaste forskningen inom hudvård har visat att vi som människor enbart består av 46% mänskliga celler. Däremot består vi av 54% mikrober (bakterier, svampar etc.). Det har även visat sig att det absolut viktigaste för vår hudhälsa inte är hudcellerna (som vi tidigare har trott). Det viktigaste är istället de bakterier som lever på och i vår hud. 
Hudvård i framtiden måste därför fortsätta att arbeta med hudcellerna men samtidigt även gynna hudens goda bakterier.

Vi kombinerar Probiotika (goda bakterier) och Prebiotika (mat för hudens goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt. På så vis skapar vi mycket höga resultat på såväl åldrad hud som problemhud. 
Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

Esse startade i Sverige 2013 och har sedan dess fått flera utmärkelser för b.la. bästa hudvård, bästa hudvårdsprodukter och bästa ekologiska hudvård.  Vi säljer endast via fysiska hudvårdssalonger (ej till renodlade webbshoppar eller detaljhandeln).
Vi vill att våra kunder ska vara vackra och friska – både på kort sikt men även i framtiden!"
 

ESSE - ansiktsbehandling

ESSE klassiska ansiktbehandling.

Ansiktbehandling bas ca 75 minuter - 1030 kr

ESSE plus - ansiktsbehandling

ESSE klassiska ansiktsbehandling inklusive exklusivare produkter samt huvudmassage. 

Anti age signaturbehandling ca 90 minuter - 1130 kr
Tillägg av speciell ampull - 150 kr

Tilläggsbehandlingar

Ryggmassage 20 minuter - 320 kr.
Frans och brynfärg/form - 250 kr/styck
Portömning för studerande tonåringar. 60 minuter - 950 kr.

Dina ESSE-produkter finns i butiken

I butiken på Svegatan 20 kan du köpa dina produkter från ESSE. Kontakta mig så lägger jag undan. Välkommen till butiken ...

KONTAKT
Liselottes Hud & Kroppsvård
Sveagatan 20
413 14 Göteborg

TEL: 0736-56 29 53