Logga

Tibetansk Facelift - ansiktsmassage


Tibetansk Facelift är som ett gympapass för ditt ansikte: uppvärmning, muskelträning, stretching, lymfstimulering och vila. 

Tibetansk Facelift är en ansiktsbehandling som har en utslätande effekt på huden och som visat goda resultat mot: stress, orolig sömn, allmän trötthet, slapp & oren hy, ansiktströtthet / spänningar, ögontrötthet, spänningshuvudvärk, glanslöst hår, acne. 

Serie på fyra behandlingar med en till två veckors mellanrum; 

Under fyra behandlingar bearbetar jag ca 90 muskler så att du hamnar i ett tillstånd av totalt välbefinnande där huden är i bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk med en frisk lyster och helt ny spänst.

ca 75 minuter per gång (50-60 minuters aktiv behandling)  - 1150 kr / behandling.
Om du går resterande behandlingar med 1 veckas mellanrum utgår 200 kr i rabatt
Om du går resterande behandlingar med 2 veckors mellanrum utgår 100 kr i rabatt

Tillägg 1, ca 120 minuter - 1550 kr.
Görs med fördel vid första behandlingen: rengöring, peeling, ånga, portömning, Tibetansk facelift massage och mask.

Påfyllnadsbehandling, ca 75 minuter - 1 290 kr.
Snabb genomgång av alla fyra stegen i Tibetansk facelift massage inklusive rengöring.

Tillägg 2, ca 120 minuter - 1790 kr.
Rengöring, peeling, ånga, portömning, påfyllnad Tibetansk och mask.

Jag har under drygt 19 år arbetat med hudvård och alltid tyckt väldigt mycket om att göra ansiktsmassage-både oljemassage och lymfstimulering, därför var det en självklarhet för mig att även utbilda mig i tibetansk face lift som jag kom i kontakt med 2003. 

Det är en behandlingsmetod som ger total avslappning där jag med lätta subtila rörelser arbetar mig in i vävnaden, detta verkar både på djupet och får igång blodcirkulationen. Det resulterar till ett öppet och avslappnat uttryck där blod och lymfa får flöda fritt i ett harmoniskt ansikte. Metoden hjälper dig att bli mera medveten om dina spänningar, som lättare kan åtgärdas innan dom sätter sig djupare.

Grundaren till Tibetansk face lift massage heter Chrystal Stokholm Larasse (tack Chrystal). Hon levde under en tid på ett tibetanskt center i USA där hon inspirerades till att skapa denna massagemetod. Denna har med tiden finslipats från en hudterapeuts erfarenheter och en redan utmärkt behandling har idag blivit en komplett sådan. 

Allt vi är med om i livet sätter sina spår. Spänningar och stress manifesteras i linjer, svullnad och rynkor. Med varsamma händer mjukar jag upp och ibland också trollar bort förargliga ålderstecken. I kombination med god hudvård kan jag med Tibetansk Facelift massage göra underverk utan att ta till kirurgiska eller andra radikala metoder.

Under fyra behandlingar bearbetar jag ca 90 muskler så att du hamnar i ett tillstånd av totalt välbefinnande där huden är i bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk med en frisk lyster och helt ny spänst.

 

Liselotte, Diplomerad & Auktoriserad Hudterapeut 

KONTAKT
Liselottes Hud & Kroppsvård
Fryxellsgatan 15A
417 40 Göteborg

TEL: 0736-56 29 53