Massage och behandlingar

Här är en översikt av vilka behandlingar jag erbjuder.

Bläddra på sidan och läs mer om respektive behandling.

 • Ansiktsbehandlingar
 • Tibetansk Facelift, fyra behanlingar, ca 75 minuter per gång - 1150 kr / behandling
 • Frans & brynfärgning samt brynform i behandling, 250 kr/styck

Regler för avbokning

Avbokning sker alltid minst 24 timmar före avtalad tid som då blir bindnande,
annars utgår hela summan.

TIBETANSK FACELIFT

Tibetansk Facelift är som ett gympapass för ditt ansikte: uppvärmning, muskelträning, stretching, lymfstimulering och vila.

Tibetansk Facelift är en ansiktsbehandling som har en utslätande effekt på huden ochsomvisat goda resultat mot: stress, orolig sömn, allmän trötthet, slapp & oren hy, ansiktströtthet / spänningar, ögontrötthet, spänningshuvudvärk, glanslöst hår, acne.

Prislista Tibetansk facelift

Serie på fyra behandlingar med en till två veckors mellanrum;

Under fyra behandlingar bearbetar jag ca 90 muskler så att du hamnar i ett tillstånd av totalt välbefinnande där huden är i bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk med en frisk lyster och helt ny spänst.


ca 75minuter per gång (50-60 minuters aktiv behandling)1150 SEK/
Gång

Påfyllnadsbehandling, c:a 75 minuter

1390 SEK

Snabb genomgång av alla fyra stegen i Tibetansk facelift massage inklusive rengöring.

Tillägg 1, c:a 120 minuter

1550 SEK

Görs med fördelvid första behandlingen:rengöring, peeling, ånga, portömning, Tibetansk facelift massage och mask.


Tillägg 2, c:a 120 minuter

1790 SEK

Rengöring, peeling, ånga, portömning, påfyllnad Tibetansk och mask.

Jag har under drygt 22 år arbetat med hudvård och alltid tyckt väldigt mycket om att göra ansiktsmassage-både oljemassage och lymfstimulering, därför var det en självklarhet för mig att även utbilda mig i tibetansk facelift som jag kom i kontakt med 2003.

Det är en behandlingsmetod som ger total avslappning där jag med lätta subtila rörelser arbetar mig in i vävnaden, detta verkar både på djupet och får igång blodcirkulationen. Det resulterar till ett öppet och avslappnat uttryck där blod och lymfa får flöda fritt i ett harmoniskt ansikte.Metoden hjälper dig att bli mera medveten om dina spänningar, som lättare kan åtgärdas innan dom sätter sig djupare.

Grundaren till Tibetansk face lift massage heter Chrystal Stokholm Larasse (tack Chrystal). Hon levde under en tid på ett tibetanskt center i USA där hon inspirerades till att skapa denna massagemetod. Denna har med tiden finslipats från en hudterapeuts erfarenheter och en redan utmärkt behandling har idag blivit en komplett sådan.

Allt vi är med om i livet sätter sina spår. Spänningar och stress manifesteras i linjer, svullnad och rynkor. Med varsamma händer mjukar jag upp och ibland också trollar bort förargliga ålderstecken. I kombination med god hudvård kan jag med Tibetansk Facelift massage göra underverk utan att ta till kirurgiska eller andra radikala metoder.

Under fyra behandlingar bearbetar jag ca 90 muskler så att du hamnar i ett tillstånd av totalt välbefinnande där huden är i bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk med en frisk lyster och helt ny spänst.


Liselotte, Diplomerad & Auktoriserad Hudterapeut

HUDVÅRD BY LISELOTTE

Min hudvård är alltid baserad på naturliga och ekologiskaprodukter.
Jag tror på att leva i harmoni med naturen och att använda mig av vad den har att erbjuda.
Jag använder därför naturliga produkter, utan syntetiska tillsatser i mina behandlingar.
För det, är din hud värd. • Naturbaserade produkter från ekologiska odlingar eller vilt växande plantor.
 • Hudvård som stödjer den egna normaliseringsprocessen och stärker hud som är i obalans.
 • Dermatologiskt testade.
 • Helt utan syntetiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen.
 • Ej testade på djur.

Upptäck mina olika hudvårdsmärken och djupgående ansiktsbehandlingar

ESSE SKINCARE

ESSE med levande probiotika


Esse Skincare är ett sydafrikanskt märke som är först i världen med att lyckas tillsätta Levande Probiotika (goda bakterier) i hudvård. Genom att använda denna nya teknik så kan vi skapa resultat som är högre än vad som någonsin tidigare har kunnat uppnås. Detta både på kort och på lång sikt.


Den senaste forskningen inom hudvård har visat att vi som människor enbart består av 46% mänskliga celler. Däremot består vi av 54% mikrober (bakterier, svampar etc.). Det har även visat sig att det absolut viktigaste för vår hudhälsa inte är hudcellerna (som vi tidigare har trott). Det viktigaste är istället de bakterier som lever på och i vår hud.
Hudvård i framtiden måste därför fortsätta att arbeta med hudcellerna men samtidigt även gynna hudens goda bakterier.

Vi kombinerar Probiotika (goda bakterier) och Prebiotika (mat för hudens goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt. På så vis skapar vi mycket höga resultat på såväl åldrad hud som problemhud.
Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

Esse startade i Sverige 2013 och har sedan dess fått flera utmärkelser för b.la. bästa hudvård, bästa hudvårdsprodukter och bästa ekologiska hudvård. Vi säljer endast via fysiska hudvårdssalonger (ej till renodlade webbshoppar eller detaljhandeln).
Vi vill att våra kunder ska vara vackra och friska – både på kort sikt men även i framtiden!"

Prislista ESSE

ESSE ansiktsbehandling - 90 min

Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage och mask. Brynformning i mån av tid.

1150 SEK

Fransfärg

250
SEK

Brynform

250
SEK

Tillägg: Ryggmassage - 20 min

320
SEK

Brynfärg

250
SEK

Portömmning studerande ungdom - 60 min

950
SEK

M PICAUT

M Picaut- Swedish Skincare

M Picaut's filosofi är "Less is more".Naturen erbjuder det mesta som behövs. Ingredienserna kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.

Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i produkterna. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från.

Havtorn har varit känt sedan tusentals år för sin helande verkan. Extrakt från fruktköttet används i M Picaut produkterna.

Havtorns förmåga att förbättra eksem och acne är internationellt känd. Forskning har visat att havtorn kan förbättra metabolismen i huden och sakta ner åldrandeprocessen, tack vare extremt höga doser av vitamin A och Tokoferoler (vit. E). Den har även en dokumenterad effekt på behandling av brännskador, dermatitis och acne.


Några av havtorns många fördelar

 • Quercetin, en flavonoid. Sägs vara naturens främsta anti-inflammatoriska ingrediens. Fungerar som en anti-histamin. Hjälper problemhud.
 • Betakarotiner och karotiner skyddar huden från skador av sol.
 • Salicylic acid, är anti-inflammatorisk och har en cellförnyande och mild exfolierande verkan.
 • Ferulic acid; antioxidant, anti-microbiell och anti-inflammatorisk. Renande.
 • Palmitoleic acid (Omega 7). Unik fettsyra, som saktar ner hudens åldrande.
  Anti Age.
 • Flavonoider som kaemperol och isorhamneti, bekämpar infektioner, stärker väggarna i de små kapillärerna och hjälper skadad hud.
 • Dessutom innehåller havtornet höga doser pro-vitamin A och vitamin A, C och E (tokopheroler). Samt vitamin B, zink, järn, kalcium och magnesium. Anti Age.

Prislista M Picaut

M Picaut ansiktsbehandling - 90 min

Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage och mask. Brynformning i mån av tid.

1150 SEK

Fransfärg

250
SEK

Brynform

250
SEK

Tillägg: Ryggmassage - 20 min

320
SEK

Brynfärg

250
SEK

Portömmning studerande ungdom - 60 min

950
SEK

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Vaxning
Överläpp / Haka - fr 250kr
Armhåla - 310kr
Underben - fr 490kr

Frans och brynfärg

Frans och brynfärg/form - 250 kr/styck